Yritys

Mittakaava Oy on vuonna 2020 perustettu yritys, jonka päätoimialana on harjoittaa talonrakentamisen konsultointia ja suunnittelua. Yrityksen toiminta-alueena on Lohjalta käsin erityisesti Länsi-Uusimaa ja Salon seutukunta sekä etäyhteyksin koko maa.

 

Yritys sai alkunsa halusta palvella kertyneellä pitkällä rakennusalan kokemuksella erityisesti pientalorakentajia ja pienyrityksiä heidän rakentamishankkeissaan. Rakentaminen on pahimmillaan painajaista ja parhaimmillaan upea ainutkertainen kokemus ja pitkäkestoinen ilon aihe. Kokenut ammattilainen voi auttaa matkalla jälkimmäiseen. 

 

Mittakaava Oy on toistaiseksi yhden hengen yritys ja toiminnan pääpaino on suunnittelu- ja konsultointitehtävissä. Staffan Ståhle on valmistunut rakennusinsinööriksi (AMK) vuonna 2000. Toimiminen vastaavana suunnittelijana rakennusliikkeen suunnittelutoimistossa on antanut monipuolisen kokemuksen uudiskohteiden rakennus- ja rakennesuunnittelusta sekä pääsuunnittelutehtävän vaatimasta suunnittelun koordinoimisesta ja laadun valvonnasta. Kiinteistöpäällikön tehtävän tuoma monipuolinen kokemus erityisesti korjausrakentamisen rakennuttamis-, työnjohto- ja valvontatehtävistä on syventänyt osaamista rakennuksista ja rakennushankkeiden parissa toimimisesta laajemmin. Kokemusta viranomaisyhteistyöstä erilaisissa kaava- ja lupa-asioissa on kertynyt koko työuran ajalta samoin kuin vastaavana työnjohtajana toimimisesta useissa uudisrakennus- ja korjauskohteissa.